Seminar namenjen direktorima korisnika javnih sredstava

Seminar namenjen direktorima korisnika javnih sredstava

Seminar namenjen direktorima korisnika javnih sredstava 1024 768 Zoran Grubiša

SEVOI Financial Consulting i TENDER TEAM održali su jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava na temu: „FINANSIJSKO UPRAVLJANJE I KONTROLA I NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA”. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i novi Zakon o javnim nabavkama . Takođe, zadovoljstvo nam je da vidimo veliki broj osoba na rukovodećim pozicijama koji prepoznaju ove oblasti kao potrebu i prednost.

Predavači na seminaru bili su:

 • Nemanja Radović, master ekonomista
  Direktor i osnivač konsultantske kompanije SEVOI Finanacial Consulting.
  Član nadzornog odbora Ugovorne privredne komore za razvoj socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja B2B.
 • Tamara Đurđević, bacc.
  Jedna od prvih stručnih lica u Republici Srbiji na samoj izradi dokumentacije za uspostavljanje sistema Finansijskog upravljanja i kontrole. Učestvovala u radionicama i stručnim seminarima za Risk management, integracije i implementacije ISO standarda. Učestvovala u koordinaciji i izradi preko 60 projekata sistema Finansijskog upravljanja i kontrole za korisnike javnih sredstava (JLS, JKP, pokrajinski i republički organi, ustanove kulture, instituti, bolnice, domovi zdravlja, fakulteti, srednje i osnovne škole…).
 • Marko Radaković, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, sertifikovani Službenik za javne nabavke
  Preko 6 godina angažovan u različitim javnim ustanovama i javnim preduzećima na poslovima javnih nabavki, kao i saradnik na preko 50 ugovora sa različitim pravnim licima. Trenutno zaposlen kao vodeći stručni saradnik u Sektoru nabavki u okviru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Jedan od osnivača konsultantske kuće TENDER TEAM.
 • Vladimir Stanić, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom
  Samostalni savetnik u Republičkoj komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki gde radi više od sedam godina. Višegodisnje iskustvo u kontrolisanju javnih nabavki, kao i zaštiti prava.

Zahvaljujemo Centru za stručno usavršavanje i učesnicima seminara na gostoprimstvu i unapred uspešnoj saradnji.

  Prijavi se na Newsletter

  Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.