Početna radionica Osnovna škola „Stepa Stepanović“

Početna radionica Osnovna škola „Stepa Stepanović“

Početna radionica Osnovna škola „Stepa Stepanović“ 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora,  Rukovodioca i članove Radne grupe Osnovne škole „Stepa Stepanović“ o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Osnovne škole „Stepa Stepanović“.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Gornja Gorevnica je jedno od najvećih naselja u čačanskoj opštini. Po poslednjem popisu (iz 2011.godine) ima 1299 stanovnika. Nema oformljen centar sela, pa su škola, zadružni dom, crkva, privredni i uslužni objekti izgrađeni na posebnim, međusobno udaljenim lokacijama. Osnovna škola „ Stepa Stepanović“ u Gornjoj Gorevnici od osnivanja, davne 1919. godine, čitav vek, nije prestajala sa radom, niti menjala lokaciju. Sastoji se od četiri celine: matične škole u Gornjoj Gorevnici i tri izdvojena odeljenja: u Milićevcima, Miokovcima i Vranićima. Matična škola je osmorazredna, dok su izdvojena odeljenja četvororazredna. Škola poseduje univerzalne i specijalizovane učionice, biblioteku, fiskulturnu salu, sportske terene. Fiskulturna sala je izgrađena 1980. godine i to je jedna od prvih u čačanskim seoskim školama. Krajem osamdesetih godina u sklopu fiskulturne sale izgrađena je još jedna prostorija u kojoj je organizovan rad sa decom predškolskog uzrasta. Svake godine 11. marta svečano se obeležava Dan škole, rođendan vojvode Stepe Stepanovića, po kome škola nosi ime. Školu trenutno pohađa 140 učenika i 35 zaposlenih radnika.

Interesovanje za saradnjom i unapređenjem poslovanja u odgovorno orijentisanim organizacijama uvek postoji i pored otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo usled pandemije virusa COVID-19. Pronalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu i članovima Radne grupe Osnovne škole „Stepa Stepanović“ na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.