Početna radionica Kulturni centar Gornji Milanovac

Početna radionica Kulturni centar Gornji Milanovac

Početna radionica Kulturni centar Gornji Milanovac 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora, Rukovodioca finansijskog upravljanja i kontrole i članove Radne grupe Kulturnog centra Gornji Milanovac o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Kulturnog centra Gornji Milanovac.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Za više od pet decenija postojanja, Kulturni centar Gornji Milanovac je izrastao u modernu ustanovu, bez koje je danas, u rudničko-takovskom kraju, nezamisliva priprema, organizacija i realizacija zahtevnijih projekata u oblasti kulture. Kulturni centar Gornji Milanovac danas ima i dovoljno snage i zrelosti za nove, velike poduhvate. Prevashodni cilj Kulturnog centra Gornji Milanovac jeste da budu savremeni, kadrovski osposobljeni i da ostanu profesionalan nosilac, organizator i realizator programa u oblasti kulture.

Kulturni centar Gornji Milanovac se ponosi manifestacijama koje uspešno organizuje godinama unazad: Međunarodni bijenale umetnosti minijature (u organizaciju Kulturnog centra od 1998. godine), Likovna kolonija „Mina Vukomanović Karadžić“ (2004.) i Festival kratkog filma „Kratka forma“, „Dani Mije Aleksića“, Sabor narodnog stvaralaštva Srbije (realizuju u saradnji sa Savezom amatera Srbije) i Sabor violine u Pranjanima. Uz redovne programe (likovni, scenski, muzički, književni, dramski, dečji, filmski…), organizatori su i smotre „Veče pod grmom“, manifestacije amaterskog stvaralaštva koja se svake godine na Pantelijevdan (9. avgust) održava u Takovu.

U saradnji sa drugim institucijama kulture (Biblioteka „Braća Nastasijević“, Muzej rudničko-takovskog kraja, Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac, KK „Momčilo Nastasijević“, KD „Zapis“, Milanovačko pozorište, ULPU Gornjeg Milanovca, KUD „Tipoplastika“, KUD „Šumadija“, pevačka grupa „Crnućanka“, KUD „Vidovdan“, KUD „Brđani“…) učestvuju i u realizaciji više amaterskih i profesionalnih projekata koji se tokom godine organizuju u Gornjem Milanovcu i šire.

Neizmerno nam je zadovoljstvo što imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, što možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole. Zajedničkim radom na ažuriranju dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole gradimo čvrst temelj ka ostvarivanju svih izazova i usklađivanju sa međunarodnim standardima interne kontrole. Takođe, kvalitetno ažurirana dokumentacija sistema Finansijskog upravljanja i kontrole omogućava čvrst temelj za uspostavljanje dobrog načina upravljanja nepravilnostima.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu finansijskog upravljanja i kontrole i članovima Radne grupe Kulturnog centra Gornji Milanovac na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.