Početna radionica OŠ “Sveti đakon Avakum”

Početna radionica OŠ “Sveti đakon Avakum”

Početna radionica OŠ “Sveti đakon Avakum” 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora i članove Radne grupe OŠ “Sveti đakon Avakum” o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Društvena sredina u kojoj OŠ „Sveti đakon Avakum“ radi bogata je istorijskom prošlošću i veoma intezivnim razvojem. Od seoskog područja sve više postaje urbana sredina. Kao takva sve više ima potrebe za kulturnim, zdrastvenim i drugim aktivnostima. Škola ima sa svoje strane obavezu da širi i potpomaže nivo pozitivnih dostignuća. Posebno treba da se angažuje u zadovoljavanju kulturnih, sportskih, prosvetnih i obrazovnih potreba.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom odžavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.