Početna radionica Tehnička škola

Početna radionica Tehnička škola

Početna radionica Tehnička škola 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora i članove Radne grupe Tehničke škole o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Tehnička škola danas školuje obrazovne profile iz oblasti elektrotehnike i građevinarstva. Učenici škole postižu veoma uspešne rezultate na republičkim i okružnim takmičenjima iz oblasti računarstva, elektrotehnike, građevinarstva, matematike. Osvajaju nagrade na literarnim konkursima, izložbama fotografije i raznim sportskim turnirima i takmičenjima.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom odžavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.