Početna radionica OŠ “Milica Pavlović”

Početna radionica OŠ “Milica Pavlović”

Početna radionica OŠ “Milica Pavlović” 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora i članove Radne grupe OŠ “Milica Pavlović” o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Danas je OŠ „Milica Pavlović” velika i moderna škola koja nastavlja putevima uspeha prethodnih generacija. To je najveća škola u čačanskoj opštini koju pohađa 1303 učenika raspoređenih u 48 odeljenja – 24 odeljenja u nižim i 24 u višim razredima. O njima brine 105 zaposlenih, od kojih 81 radi u nastavi.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom odžavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.