Održan jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava

Održan jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava

Održan jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava 1024 768 Zoran Grubiša

Rukovodstvo SEVOI Financial Consulting-a je 19.02.2020. godine održalo još jedan interni seminar za zainteresovane Direktore javnog sektora.

Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim organizacijama, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Takođe, zadovoljstvo nam je da vidimo veliki broj osoba na rukovodećim pozicijama koji prepoznaju ovu oblast kao potrebu i prednost.

Razgovarali smo o metodologiji implementacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole, načinu rukovođenja i unapređenja sistema, kao i novinama i izmenama Pravilnika o zajedničkim kriterijumima i standardima za uspostavljanje i funkcionisanje sistema Finansijskog upravljanja i kontrole u javnom sektoru (“Sl. glasnik RS”, br. 89/2019) koji sa sobom donosi aplikativno popunjavanje Godišnjeg izveštaja o adekvatnosti i funkcionisanju sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Zahvaljujemo mnogobrojnim učesnicima na gostoprimstvu i radujemo se budućoj saradnji.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.