Sevoi Financial Consulting potpisao ugovor sa UniCredit Bankom o partnerstvu

Sevoi Financial Consulting potpisao ugovor sa UniCredit Bankom o partnerstvu

Sevoi Financial Consulting potpisao ugovor sa UniCredit Bankom o partnerstvu 1024 681 Zoran Grubiša

SEVOI Financial Consulting i UniCredit Bank ad Beograd, u ponedeljak 15.05.2023. godine, potpisali su Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji o novom partnerstvu na projektu podrške u organizaciji seminara namenjenim zaposlenima u Javnom sektoru Republike Srbije.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što je naš novi partner na ovom projektu upravo UniCredit Banka, članica panevropske bankarske grupe koja je svojim širokim portfoliom bankarskih proizvoda i usluga, zaslužila poverenje preko 15 miliona klijenata u okviru UniCredit Grupe.

UniCredit Banka koja u Srbiji posluje više od 20 godina, za sve učesnike seminara koji otvore račun u ovoj banci, pripremila je paket dobrodošlice koji obuhvata najpopularnije proizvode iz portfolia bankarskih proizvoda po specijalnim uslovima, kao što su keš krediti, stambeni krediti i ponuda tekućih računa.

Pored jednog od glavnih postulata „klijent na prvom mestu“, UniCredit Banka svoje vrednosti pokazuje i na polju digitalnih tehnologija, pa je tako mBanking aplikacija ove banke jedna od najbolje ocenjenih mobilnih aplikacija od strane njenih korisnika.

Verujemo da potencijal ove zajedničke saradnje, leži upravo u ostvarenju naše misije koja ima za cilj unapređenje postojećih sistema upravljanja i bolju organizaciju javnog sektora, kao i kontinuiranu edukaciju zaposlenih kod korisnika javnih sredstava u Republici Srbiji.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.