Početna radionica JP “Vodovod i kanalizacija” Grocka

Početna radionica JP “Vodovod i kanalizacija” Grocka

Početna radionica JP “Vodovod i kanalizacija” Grocka 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su Rukovodioca i članove Radne grupe JP „Vodovod i kanalizacija“ Grocka o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Gradska opština Grocka je, na osnovu odluke sa sednice održane 29.03.2003. godine osnovala preduzeće za obavljanje delatnosti sakupljanja, prečišćavanja i distribuciju vode, tako što se iz JKSP “Grocka“ izdvojila organizaciona celina – JP „Vododvod i Kanalizacija“, koje je počelo sa radom 01.01.2004. godine. Danas ovo preduzeće vodom snabdeva sledeća naselja: Grocka, Boleč, Umčari, Pudarci, Zaklopača i Begaljica. Sistem vodosnabdevanja obuhvata oko 9000 priključaka. Voda, koju građani koriste, spada u kvalitetnu vodu. Kvalitet vode prati se redovnom analizom koju vrši gradski zavod za zaštitu zdravlja.

JP „Vododvod i Kanalizacija“ Grocka vrši sledeće delatnosti:

  1. Proizvodnja, distribucija i prodaja vode u Grockoj, Boleču, Umčarima, Pudarcima i Vrčinu (centar, Ramnice i Mali Raj), Zaklopača i Begaljici;
  2. Održavanje hidrograđevinskih objekata;
  3. Izgradnja hidrograđevinskih objekata;
  4. Pružanje usluga autocisternama za vodu i fekalije;
  5. Izdavanje tehničkih uslova za vodovodnu i kanalizacionu mrežu;
  6. Tehnički nadzor, projektovanje i inžinjering.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom održavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se Rukovodiocu i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.