Početna radionica Prehrambeno ugostiteljska škola

Početna radionica Prehrambeno ugostiteljska škola

Početna radionica Prehrambeno ugostiteljska škola 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora,  Rukovodioca i članove Radne grupe Prehrambeno ugostiteljske škole o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Prehrambeno ugostiteljske škole.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Ime škole prvi put je pomenuto 15.04.2003. godine u Službenom glasniku Republike Srbije. Navedeno je da je osnovana Prehrambeno-ugostiteljska škola u Čačku sa područijima rada:

  • turizam i ugostiteljstvo,
  • hemija, nemetali i grafičarstvo i
  • proizvodnja i prerada hrane.

U školi trenutno uči oko 900 đaka. Škola jeste mlada ali je perspektivna. Ima ukupno 10 obrazovanih profila i to: Ugostiteljski tehničar, Turistički tehničar, Tehničar za zaštitu životne sredine, Tehničar za Biotehnologiju, Tehničar grafičke dorade, Kuvar, Kulinarski tehničar, Pekar, Mesar i Poslastičar.

Interesovanje za saradnjom i unapređenjem poslovanja u odgovorno orijentisanim organizacijama uvek postoji i pored otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo usled pandemije virusa COVID-19. Pronalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu i članovima Radne grupe Prehrambeno ugostiteljske škole na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.