POČETNA RADIONICA TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

POČETNA RADIONICA TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

POČETNA RADIONICA TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora, Rukovodioca finansijskog upravljanja i kontrole i članove Radne grupe Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac osnovana je 2000. godine kao javna služba, radi organizovanja i obavljanja poslova na promociji i sprovođenju mera na unapređenju razvoja turizma, kao i očuvanju i zaštiti turističkih vrednosti na teritoriji opštine Gornji Milanovac.

U julu 2017. godine sedište Turističke organizacije otvoreno je u novom opremljenom prostoru u centru grada, koji je modernizovan i adaptiran u skladu sa potrebama i potražnjom turističkog tržišta. U okviru Turističke organizacije radi Info centar, a otvorena je i Suvenirnica, koja u svojoj ponudi ima veliki broj raznovrsnih predmeta sa prepoznatljivim motivima Gornjeg Milanovca.

Neizmerno nam je zadovoljstvo što imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, što možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole. Zajedničkim radom na izradi  dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole gradimo čvrst temelj ka ostvarivanju svih izazova i usklađivanju sa međunarodnim standardima interne kontrole. Takođe, kvalitetno izrađena dokumentacija sistema Finansijskog upravljanja i kontrole omogućava čvrst temelj za uspostavljanje dobrog načina upravljanja nepravilnostima.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu finansijskog upravljanja i kontrole i članovima Radne grupe Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.