Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa institutom ekonomskih nauka

Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa institutom ekonomskih nauka

Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa institutom ekonomskih nauka 1024 768 admin

SEVOI Financial Consulting i Institut ekonomskih nauka (IEN) potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji koji se odnosi na zajedničko nastupanje i izradu planske dokumentacije (dokumenti razvojnog planiranja, dokumenti javnih politika i ostali planski dokumenti) na domaćem i inostranom tržištu.

Projekti na koje se odnosi saradnja su:

  • Izrada dokumenata razvojnog planiranja po sektorima (Republika Srbija i AP Vojvodina),
  • Strategije razvoja JLS (gradova i opština),
  • Strategija razvoja preduzeća.

Osnovni cilj saradnje je da kroz sinergiju znanja i kompetenci radimo na razvoju i implementaciji planske dokumentacije za javni sektor.

Institut ekonomskih nauka (IEN) je moderna i napredna naučnoistraživačka institucija čiji je osnivač Republika Srbija. Prateći savremene trendove u naučnim i primenjenim aktivnostima IEN je uspeo da izgradi visoku reputaciju u zemlji, regionu i Evropskoj uniji. Oslanjajući se na najvažniji resurs – istraživače, kojih u stalnom radnom odnosu ima preko trideset, IEN je okrenut produbljivanju znanja o širokom spektru aktuelnih tema u oblastima Unapređenja konkurentnosti privrede Republike Srbije, afirmacije uloge društvenih nauka u formulaciji javnih politika, Teorije i politika privrednog i društvenog razvoja, Međunarodnih ekonomskih odnosa i procesa pridruživanja EU, Ekonomije rada, Poslovne ekonomije i Digitalizacije društva i ekonomije. Stručna znanja istraživača dolaze do izražaja i kroz aktivnosti konsaltinga, usavršavanja i obrazovanja u oblastima savremene poslovne ekonomije, menadžmenta, marketinga, preduzetništva, finansija, bankarstva i drugih.

Dodatne informacije o Institutu ekonomskih nauka možete pronaći na web adresi www.ien.bg.ac.rs.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.