Početna radionica Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti

Početna radionica Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti

Početna radionica Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su Rukovodstvo i članove radne grupe Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti, sa svojih devedeset i pet godina postojanja čini deo ukupnog zdravstvenog sistema Republike Srbije i organizovanja sveobuhvatne zdravstvene zaštite iz oblasti psihijatrije i neurologije. Bolnica funkcioniše na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite kao visokostručna, organizovana i specijalizovana u oblastima koje svojim radom obuhvata:

  • psihijatrija: lečenje shizofrenije i srodnih poremećaja, lečenje poremećaja raspoloženja, anksioznih poremećaja, lečenje demencije i drugih psihijatrijskih poremećaja, kao i lečenje bolesti zavisnosti od alkoholizma;
  • neurologija: akutni hemijski moždani udari, epilepsija, terapija bolnih stanja, parkinsonizam, poremećaji nevoljnih pokreta.

Prioritet u radu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti je kontinuirano poboljšanje i humanizacija odnosa i uslova lečenja, uz primenu savremenih znanja i veština. Važno je istaći da najveći izazov predstavlja realizacija infrastrukturnih projekata i implementacija evropskih standarda.

Zajedničkim radom na izradi dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole gradimo čvrst temelj ka ostvarivanju svih izazova i usklađivanju sa međunarodnim standardima interne kontrole.

Zahvaljujemo se članovima Radne grupe kao i rukovodstvu na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.