Početna radionica OŠ “Ratko Mitrović”

Početna radionica OŠ “Ratko Mitrović”

Početna radionica OŠ “Ratko Mitrović” 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora i članove Radne grupe OŠ “Ratko Mitrović” o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Danas, posle više od deset decenija postojanja, od čega skoro pola veka pod sadašnjim imenom, škola ima oko 500 učenika raspoređenih u 24 odeljenja u matičnoj školi i izdvojenim odeljenjima u Parmencu, Pakovraću i Ovčar Banji.

U školi je zaposleno oko 65 učitelja, nastavnika, profesora i drugih radnika.Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom odžavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.