Početna radionica OŠ “Sveti Sava”

Početna radionica OŠ “Sveti Sava”

Početna radionica OŠ “Sveti Sava” 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora i članove Radne grupe OŠ “Sveti Sava” o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

OŠ „Sveti Sava” u Čačku jedan je od retkih pozitivnih primera, ne samo u Moravičkom okrugu, već u celoj Srbiji, u kojoj se u mnogim segmentima krenulo sa reči na dela. Od dvadesetak osnovnih i srednjih škola u Čačku, OŠ „Sveti Sava” jedina ima status EKO-ŠKOLE. Ovo zvanje škola je stekla zahvaljujući raznovrsnim aktivnostima, koje je ocenjivala nadzorna komisija NVO „Ambasadori održivog razvoja”, koja je širom sveta pokrenula program „Eko-škole”. Za dve godine ova čačanska škola stekla je „zelenu zastavu”, pokrenula mnoge akcije, ostvarila dobre kontakte i saradnju sa gradskim javnim poreduzećima, gradskim upravama, kompanijama, drugim školama i fakultetima. Program EKO-ŠKOLE predstavlja najveću mrežu posvećenu ekološkom obrazovanju za održivi razvoj dece, učenika, nastavnika i lokalnih zajednica na svetu. Program se sprovodi u 59 država sveta i u njega je uključeno oko 48 000 škola i oko 15 miliona učenika i studenata. Program po kome se radi jedinstven je za sve škole u svetu.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom odžavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.