Početna radionica Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Početna radionica Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine

Početna radionica Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su Rukovodioca i članove Radne grupe Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine sa ažuriranjem dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet ažuriranja dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine je jedna od vodećih ustanova iz oblasti kardiologije i kardiohirurgije u našoj zemlji, ali i regionu. Njegov cilj je primena i usavršavanje najnovijih dijagnostičko-terapijskih procedura za lečenje, od osnovnih do najkompleksijih kardioloških stanja. Kako je Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine ustanova tercijarne zdravstvene zaštite stanovnika i naučno-istraživačka ustanova, misija rada jeste konstantan razvoj, unapređenje i primena najsavremenijih dostignuća u oblasti kardiovaskularne medicine. Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine razvija tim nacionalno i svetski priznatih specijalista i subspecijalista koji zajedno rade na tome da Insitut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine postane vodeća ustanova u regionu i nastavi da prati svetske standarde u odnosu prema pacijentima. Konkretni i veliki koraci se prave u razvoju konvecionalne i savremene elektrofiziološke dijagnostike i lečenja, resinhronizacione terapije. Takođe, veliki napori se ulažu u lečenje srčane insuficijencije kao i razvoj transplantacione hirurgije i primenu mehaničke cirkulatorne potpore. Na polju interventne kardiologije se pored rešavanja akutne i kompleksne koronarne problematike radi i na razvoju perkutanog rešavanja valvularnih bolesti, rešavanja atrijskog i ventrikularnog septalnog defekta te primena perkutanog zatvaranja LAA. Kao rezultat istraživanja, timskog rada i širokog spektra disciplina koje se razvijaju, vizija je da Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine doprinese poboljšanju kvaliteta i produženje života pacijenata. Sledeći potrebe i zahteve bolesnika, podsretstvom statistike i studiozne analize, Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine će se razvijati na poljima tehnološkog razvoja, edukacije kadra, proširenja kapaciteta i drugim oblastima. Delovanje na polju prevencije i pravovremene dijagnostike kardiovaskularnih oboljenja postaje najvažnije sredstvo očuvanja i unapređenja kvaliteta života stanovništva.

Interesovanje za saradnjom i unapređenjem poslovanja u odgovorno orijentisanim organizacijama uvek postoji i pored otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo usled pandemije virusa COVID-19. Pronalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Zahvaljujemo se Rukovodiocu i članovima Radne grupe Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.