POČETNA RADIONICA USTANOVA „SPORTSKO-REKREATIVNI CENTAR“ GORNJI MILANOVAC

POČETNA RADIONICA USTANOVA „SPORTSKO-REKREATIVNI CENTAR“ GORNJI MILANOVAC

POČETNA RADIONICA USTANOVA „SPORTSKO-REKREATIVNI CENTAR“ GORNJI MILANOVAC 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora, Rukovodioca finansijskog upravljanja i kontrole i članove Radne grupe Ustanove „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Ustanove „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Ustanova „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac osnovana je radi obezbeđivanja uslova za zadovoljavanje potreba građana u oblasti sporta, fizičke kulture i rekreacije. Ustanova upravlja sportsko – rekreativnim objektima, a upravljanje podrazumeva njihovo održavanje, obnavljanje i unapređivanje, sve u cilju razvijanja uspešnog poslovanja u pružanu usluga najviših standarda u oblasti sporta. Kroz širok spektar usluga, Ustanova pruža svojim korisnicima vrhunske uslove za bavljenje sportom i rekreacijom, a samim tim stiče sve veće poverenje svojih korisnika.

Prioriteti Ustanove „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac su:

  • Da korisnicima sportske hale „Breza“ obezbede dovoljan broj termina za treninge i utakmice sportskih klubova u oblasti raznih vrsta sportova (futsal, rukomet, košarka, odbojka…), kao i dovoljan broj termina za rekreaciju svih zainteresovanih korisnika u navedenim oblastima sporta;
  • Da se korisnicima omogući korišćenje novootvorene teretane (najsavremenije u regionu) i sale za fitnes i borilačke sportove u aneksu hale „Breza“;
  • Da se korisnicima obezbedi prijatan ambijent za uživanje u kulturno – zabavnim sadržajima (koncerti, priredbe..), kao i vansportskim aktivnostima (seminari, savetovana i sl.);
  • Da se korisnicima omogući upotreba otvorenih terena za sport i rekreaciju („Mini – pič“ teren (teren sa veštačkom travom za mali fudbal), tereni sa prirodnom travom za mali fudbal, teren za odbojku na pesku, teretana na otvorenom i „Gradski bazen“);
  • Da se zaposlenima obezbedi ekonomska sigurnost;
  • Da aktivno učestvuje u unapređenju lokalne sredine i unapređenju sopstvene brige o okruženju, a pogotovo animaciji mladih da se posvete sportu.

Kada je reč o dugoročnim ciljevima, Ustanova će raditi na permanentnom obogaćivanju sadržaja, kako bi ispunila zahteve što većeg broja postojećih i potencijalnih korisnika, čime bi bile zadovoljene potrebe za sportom, rekreacijom, zabavom i kulturom svih uzrasnih kategorija.

Neizmerno nam je zadovoljstvo što imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, što možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole. Zajedničkim radom na izradi  dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole gradimo čvrst temelj ka ostvarivanju svih izazova i usklađivanju sa međunarodnim standardima interne kontrole. Takođe, kvalitetno izrađena dokumentacija sistema Finansijskog upravljanja i kontrole omogućava čvrst temelj za uspostavljanje dobrog načina upravljanja nepravilnostima.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu finansijskog upravljanja i kontrole i članovima Radne grupe Ustanove „Sportsko-rekreativni centar“ Gornji Milanovac na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.