Početna radionica „JKP Parking servis Mladenovac“

Početna radionica „JKP Parking servis Mladenovac“

Početna radionica „JKP Parking servis Mladenovac“ 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su direktora, Rukovodioca i članove Radne grupe JKP „Parking servis Mladenovac“ Mladenovac o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

JKP „Parking servis Mladenovac“ Mladenovac osnovala je Skupština Gradske opštine Mladenovac 28.decembra 2018. godine. Osnovna delatnost preduzeća je upravljanje (održavanje javnih parkirališta i prostora za parkiranje na obeleženim mestima), organizacija i vršenje kontrole i naplate parkiranja na teritoriji opštine Mladenovac.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom održavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.