Početna radionica Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja“

Početna radionica Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja“

Početna radionica Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja“ 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj online radionici upoznali su Rukovodioca i članove Radne grupe Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja“ o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje.

Definisanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti ‚‚Sokobanja” obavlja specijalističko konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost u oblasti prevencije, dijagnostike, lečenja i rehabilitacije nespecifičnih plućnih i ostalih internističkih oboljenja, koštano-zglobnih i neuromišićnih oboljenja kod dece i odraslih. Takođe, Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti ‚‚Sokobanja” je naučno nastavna baza Medicinskog fakulteta u Nišu i referentna zdravstvena ustanova u Republici Srbiji za prevencije, lečenje i rehabilitaciju nespecifičnih plućnih bolesti, sa odobrenjem Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u lečenju. Bolnica je sertifikovana ustanova i u radu primenjuje standarde kvaliteta sistema ISO 9001:2015 i HACCP.

Usled otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, uvek nalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Nastojaćemo sa ovim trendom održavanja online radionica na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo se Rukovodiocu i članovima Radne grupe na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.