Početna radionica Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“

Početna radionica Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“

Početna radionica Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“ 1024 768 Zoran Grubiša

Zaposleni SEVOI Financial Consulting-a na početnoj radionici upoznali su direktora,  Rukovodioca i članove Radne grupe Muzičke škole „Dr Vojislav Vučković“ o važnosti izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i implementaciji samog projekta, dinamici izrade kao i predstojećim koracima naše buduće saradnje. Takođe, jasno smo definisali sve procese i procedure Muzičke škole „Dr Vojislav Vučković“.

Utvrđivanjem terminskog plana na početnoj radionici podstičemo efikasnost i kvalitet izrade dokumentacije sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Matična zgrada Muzičke škole „Dr Vojislav Vučković“ nalazi u delu grada koji se popularno naziva akademskim jezgrom, budući da je u neposrednoj blizini Agronomskog fakulteta, Visoke škole tehničkih strukovnih studija, OŠ „Vuk Karadžić“, Tehničke škole, Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju i Školske uprave. U prethodnom periodu, do 2013. godine, škola je radila u staroj i nefunkcionalnoj zgradi, ali je ta zgrada srušena, a na njenom mestu je sagrađena potpuno nova moderna zgrada.

Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“ svoju delatnost obavlja u matičnoj školi i tri izdvojena odeljenja:

  • izdvojeno odeljenje Gornji Milanovac,
  • izdvojeno odeljenje Guča,
  • izdvojeno odeljenje Lučani.

Nastava u matičnoj školi se odvija u zgradi čiji je vlasnik Grad Čačak, a kako ista ne poseduje salu za fizičko vaspitanje nastava fizičkog se odvija u sali Gimnazije kao i na atletskoj stazi kada vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Profesori su uvek imali u vidu značaj kvalitetnog obrazovanja i trudili se da ostvare dobre rezultate. To nije uvek bilo lako, ali entuzijazam, optimizam i energija uvek su bili pokretači rada i za njih i za učenike . Učenici škole stalno učestvuju na domaćim i međunarodnim takmičenjima, gde postižu značajne rezultate. Sve to čini da Muzička škola „Dr Vojislav Vučković“ uživa veliki ugled u državi.

Interesovanje za saradnjom i unapređenjem poslovanja u odgovorno orijentisanim organizacijama uvek postoji i pored otežavajućih okolnosti u kojima se nalazimo usled pandemije virusa COVID-19. Pronalazimo način da svojim klijentima budemo maksimalno na raspolaganju koristeći moderne tehnologije. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo obavezu i prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole.

Zahvaljujemo se direktoru, Rukovodiocu i članovima Radne grupe Muzičke škole „Dr Vojislav Vučković“ na gostoprimstvu i početku uspešne saradnje.

    Prijavi se na Newsletter

    Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.